Sex oslagbara tips för bästa drinkarna på hemmafesten

Snart ska vi få ordna de traditionella sommarfesterna igen. Hela landet längtar verkligen efter umgänge med program, god mat och härliga drinkar. Nu är det alltså dags att börja förbereda. Låt exempelvis gästerna blanda sina egna drinkar eller sätt upp en egen liten bardisk! Med de här sex tipsen kommer din fest dessutom garanterat att bli succé.

Bästa drinkarna på hemmafesten

  1. Satsa på några drinkar! Det är bra om det finns söta och syrliga alternativ och material till någon kaffedrink. Viner och alkoholfritt, icke att förglömma.
  2. Fråga efter gästernas preferenser. Är det så att ingen gillar Strawberry Margarita så är det onödigt att fylla frysen med jordgubbar.
  3. Utmana gästerna. Bjud ändå gärna också på någon överraskning i drinkväg.
  4. Dekorera. Dekorationer lyfter verkligen feststämningen eller förstärker temat. Dessutom kan roliga isbitar alltid vara en ice-breaker.
  5. Läs Systembolagets tips. Här finns både goda råd också många bra recept.
  6. Våga experimentera. Kanske det rentav är en drinkprovning eller tävling i bästa drinken som blir festens huvudprogram.

Även om det inte är dags för fest riktigt ännu, börja planeringen redan idag. Allt du behöver finns här och du kan njuta av förberedelserna. Sist och slutligen är det enbart din fantasi som sätter gränserna. Glöm inte isen!