Fira en 30-åring med ett ordentligt kalas

Alla anledningar till att ha en fest är bra anledningar. Ett trettioårskalas är det optimala kalaset. Det har fötterna både i ungdoms- och vuxenvärlden. Du kan både barnslig och festa loss, samtidigt som de värsta tonårsfasonerna har ebbat ut. Det är dags för ett riktigt bra kalas. Du behöver planera för att det ska bli en bra fest. Börja med att hitta en bra lokal och fundera på hur många vänner som ska komma. Laga maten och köp in dricka själva. Det är ett bra sätt att spara pengar.

Hitta på ett bra tema.

Fundera på om festföremålet har någon favoritfilm eller favoritartist/band. Det ger dig bra ledtrådar till ett tema. Ta reda på fakta om året då jubilaren föddes. På historiesajten kan du få bra tips kopplade till årtal. Ta även reda på om det var något speciellt som hände då. Kolla upp vilket mode som gällde. Du kan också planera ett ordentligt maskeradtema för festen. Då kan du använda dig av vad du vill som inspiration. Tänk dock på att alla inte gillar att klä ut sig. Tala med dina vänner. Då får du bra input.

Det kan vara en fördel att ta i ordentligt när lokalen ska pyntas. More is more och det gäller att man ser att det är en partylokal man kommer in i när man kommer som gäst.