Andra fantastiska drycker

Många människor dricker alkohol vid festligheter, på helgen eller vid högtider för att ”fira”. Dessutom tänker inte ens de flesta på varför eller om det finns andra lika bra alternativ när det ska firas. Men det viktigaste är ju smaken och att du gillar det du dricker, inte att du blir berusad av den.

Festliga drycker

Vilken dryck som helst kan bli festlig med rätt tillbehör. Vare sig det är kalla drycker som saft eller läsk eller en god cappuccino. För att göra det festligare, släng dessutom på lite vispad grädde, ha i lite kaffesirap och lite choklad. Iskaffe är däremot extra trevligt nu på sommaren. Så prova något annat att skåla med, något väldigt gott, fast utan alkohol. Eller om du föredrar te, kan du göra iste. Om du har i lite fruktsoda, lite lime och en gnutta kokossocker, kan du tillverka den perfekta sommardrycken att skåla i!

Pynt

Att pynta glas och dryck gör pricken över i när det kommer till tema fest. En drinkpinne, parasoll eller en sockrad kant med citronskiva räcker långt. Lägg till ett snyggt sugrör och snyggt glas och du är redo för festen. Med enkla knep kan du också trolla bort den betungande konvenansen att alkohol tillhör alla fester och firanden. Ingen ifrågasätter ett snyggt pimpat glas, eller hur?