Alkoholfria drycker

Idag finns det massor av goda alkoholfria alternativ som passar både som sällskapsdrycker och till olika sorters mat, Förr var du ofta tvungen att hålla dig till vatten eller läsk om du inte ville drick något som innehöll alkohol. Men idag finns ett stort urval av viner, alkoholfri öl och andra spännande alternativ.

Kanske vill du ta bilen till festen eller middagen du är bjuden på? Eller så kanske du inte dricker alkohol överhuvudtaget. I vilket fall som helst är det roligt att det finns några goda alkoholfria alternativ att välja på.

Att tänka på sin hälsa

Är du en person som inte dricker alkohol kanske du även är en av dem som tänker lite extra på din hälsa. Då kan ett pulver gjort på gröna teblad kanske vara något för dig. Detta pulver kallas ”de odödligas elexir” i Japan. Det har på senare tid även blivit mer och mer populärt i västvärlden på grund av sina positiva hälsoeffekter.

Eftersom detta är ett pulver kan du blanda det i princip vad som helst, i din latte eller i din smoothie. Eller varför inte baka eller laga mat med det. Vilket som funkar utmärkt. Tycker du detta låter intressant, prova på denna.